Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

619.SOMETHING IS NOT RIGHT ...

... och ...Igår vid horisonten åt nordväst
grupperades separata moln i ett Stort
Moln och det uttorkade landet väntade
med spänningpå ett åskväder med regn
-skurar och de dyrbara livsdropparna ...
och vad fick det...

DE KRINGGICK OSS ...IGEN !!!

Lastade med omfattande havsvattens
förångningar DE försvinner plötsligt
bakom grannens horisont och vattnar
alldeles överflödigt helt andra ytor med
vår nederbörd !!!

Jag protesterar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken orsak eller vad är det som ligger
bakom eller snarare kontrollerar någon
redan Molnen och kanske Världsvädret?

om så är fallet...jag uppmanar ALLA
JORDENS MOLN att komma hit för att visa
mycket vänlighet mot hela Skandinaviska
Pärlan med sin uppmärksamhet!...SNÄLLA
TA BORT BORT BORT TORKAN FRÅN OSS !!!

AMEN!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-16 20:14



Bookmark and Share


  petter rost
Jag fallertörstande in i din bön när jord, växter, djur – våra livsbetingelser –förbränns. Jag klarar mig för jag är privilegierad och har – ännu – kallt vatten rinnande ur min kran. Men törstar efter svalka och mildare tryck.

Ändå... jag kan inte hejda mina leenden p g a ditt lysande språk, dina metaforer och ordval. Som bara detta lite förnärmade tilltal till molnen:

"Lastade med omfattande havsvattens
förångningar DE försvinner plötsligt
bakom grannens horisont och vattnar
alldeles överflödigt helt andra ytor med
vår nederbörd !!!"

Oj!!!


2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP