Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna gången

Fått det på papper
Du kastar mig likt en oavslutad novell
Ditt ansikte skriker i mitt huvud
Tappar fotfästet och vill försöka igen
Denna gången ska hålet inom mig inte få växa
Det är tid att skrika tillbaks
Denna gången är det du som inte är värd mig




Fri vers av Mrell
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-17 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell