Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja, vad ska nu detta föreställa? Bra fråga! Nästa ... - Publicerad tidigare här i juni 2012 men känslan återkommer frekvent ...


Gryningstid ...

... men ännu ingen sömn ...

Ännu en natt
fylld av allt 
utom
drömmar
inre stillhet
själslig ro
och allt annat
som 
den mörka delen
av dygnet
normalt
hör till

Vet inom 
att sömnen
läker
stärker
och
ger energi
nog
för att 
starta om
hela mitt
inre maskineri

Likväl
är det för många
tankar och funderingar
vilka alla var och en
allt för starkt 
och utan hänsyn
berör delar av mitt liv
på sätt
som gör
det tämligen svårt
att ens för några timmar
stänga av 
mitt vakna perspektiv
på det som pågår
vilket ej lämnar några alternativ

för att låta drömmarnas rike
få ta över
utifrån sitt perspektiv
så att jag får den
sömn jag så väl behöver
för att få
den ork och energi
som min kropp och själ
tarvar för att bättre
hantera det som 
händer och sker
i mitt vakna liv

Men vet också
att utan den dig
som är ämnad för mig
får jag för mycket utrymme
för allt annat
än den kärlek
som skulle ha högsta prioritet
för oss två
och genom vilken
vi båda
skulle så mycket bättre 
tillsammans kunna sova
nära, nära tätt intill

Du fattas mig
antagligen lika mycket
som jag fattas dig

Ty i mångt och mycket
är det mesta av det
som just nu
händer och sker
saker och ting
som om vi vore tillsammans
ej skulle ha varit någonting
som vi hade behövt
att ens bry oss om

Men ensam är sårbar
kärleken förutan

Jag behöver dig
lika mycket som
du behöver mig

Så snälla söta rara underbara
kom till mig
jag har väntat så länge nu
på att äntligen få möta
någon som är som du ...

Jag är redo ...
Ty, jag vill!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-18 05:17



Bookmark and Share


  dansamedvargar
(Om att hållas vaken)
Ja, förstår vad du skriver...


2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP