Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det bor några svenskar i Amerika

så måste det bara vara våra egna
Mr and Mrs Andersson
Vilka verkar vara väl utspridda över hela landet
För överallt och ingenstans dyker Andersson
upp på tapeten och filmduken
Senast var det väl i Matrix där Mister Andersson
hade fullt upp med att spela tuff
Ge huvudrollsinnehavaren Keanu Reeves en
och annan liten knuff
Så heja alla Andersson i Amerika
Ni har lyckats sätta lilla Sverige på kartan där
Vilket är kul, tycker jag…

Ken Cassel
18/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-18 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel