Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet väl om att jag älskar dig

Vilket jag har gjort sedan dag ett
Vilket jag nu lär göra ända tills den dagen
jag faller ihop och dör
För du är ju så vacker och fin
Så god så
Och då spelar det ingen roll vad du hittar på
eller gör
Om du så är ute med bilen och tutar och kör
Eller om du är ute på havet och fiskar då du
får upp en och annan stör
Vilket inte stör mig då jag har vetskapen om
att du även älskar mig
Du håller mig trogen
Du är min älskade tjej
Så vad du än gör, var rädd om dig
För skulle det hända dig någonting där ute
skulle jag börja gråta blod som i en syndaflod
Grisa ner vårat gemensamma vardagsrumsbord
Vilket inte får hända då vårat förhållande
kan bli till ända
Och det vill jag ju inte…

Du vet väl om att jag älskar dig?!

Ken Cassel
18/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-18 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel