Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten till det farliga

Alla jag tittar på,
alla jag pratar med,
alla jag flörtar med,
alla jag möter med mina läppar,
alla jag ger min kropp till,

Är bara en väg fram till dig.
Dig som jag saknar.
Dig som jag aldrig mer får se.




Fri vers (Fri form) av Projekt överleva
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-18 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva