Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sa aldrig farväl.

Vi sa aldrig
farväl där
på skolgården
vi sa, vi ses igen
skoldiscon
första kyssen
första förälsken
var över
men ett band
fanns kvar
som vi inte
riktigt förstod
något annat drog
du skulle vidare
jag skulle vidare
ungdomens nyfikenhet
på livet där utanför
en tidsram
om tre år
om vi fortfarande kände
som vi gjorde då.

Så långt senare
fick jag veta
att du stått
där,väntat
medan jag
hade glömt
upptagen med
att fortfarande
utforska livets
alla mysterium.




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-19 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter