Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbarn


Jag vill se mina barnbarn


Springa runt i trädgården.

Helt oskyldiga.

Och inte veta något.

Om det hårda livet.


De skall bara vara lyckliga.



Och.



Vad jag kommer att skämma bort dem!


Kommer att betala minsta krona.


Och kommer att offra mitt allt.


Jag har tränat på döden så länge ändå.



Inte ett hårstrå.


Ingen rör.








Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 12:32



Bookmark and Share


  Viksten
Vackra rader
Mycket
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP