Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Destruktiva fönster

Något så mörkt och något
gjord i plast
gjorde mig manisk
jag var fast.
två dagar senare var mina sår
ett stenkast bort
en sport man inte åldras av
men
det har lämnat många spår
trots det
har det tagit flera år
jag älskade det senast
igår
men jag kommer ihåg
snabb likt en krypskytt
så kommer det tillbaka
något jag har brytt mig om
och något jag har avskytt
jag hoppar på tåget imorgon
kanske lär jag mig något nytt
jag speglar mig själv i
mina destruktiva fönster
men faller tillbaks
i samma gamla mönster




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 1274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-19 15:28



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Väl diktat!!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki