Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombytta roller

Två söta tjejer står och små snackar lite granna
då den ena tar till orda
Det är i natt som vi tjejer tänker låta allting
få hända
Låter allting få ske
Följ med vet jag så får du se vad vi menar
med det
För det är i natt som vi tänker låta killarna
få vara med då vi ska älska dem röda
Ja, vi ska nog kunna få kärleken på diskoteket
att börja glöda
För killarna är ju ändå för söta
Så alla killar som kommer till diskoteket i natt
kommer att ha världens röta då vi dem kommer
förföra flörta och stöta
Stöna förföriskt och sexigt
Och den kille som försöker smita undan
kommer vi att jaga ikapp då han genast
måste böta
För vi är så exalterade att vi i natt tänker låta
killarna få bli alldeles svettiga och blöta
Slita hund då vi inte tänker ge de en endaste blund
Oh Yeah Oh Yeah Oh Yeah
Så det är i natt som allt kommer att ske
Och om du vill så får du gärna följa med
Men glöm inte bort att klä dig sexigt
och snyggt…

Ken Cassel
19/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel