Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kommer snart

När hon kommer blir det ett jäkla drag
För på de här två herrarna blir det fart då de
skäller och hoppar och snurrar runt mera
lyckliga än glada
För så de har längtat efter att deras vackra
och goda matte ska komma hem ifrån jobbet
Hej mina sötnosar
Har ni saknat mig
Bra
För nu är matte hemma igen
Och snart ska vi ta våran vardagliga promenad
nere vid skogen
Woff Woff Woff…

Hon kommer snart!

Ken Cassel
19/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-19 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel