Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den stora världsbranden

Apokalypsen är här,
det brinner överallt, även i hjärtat.
Undergången är nära,
Dantes inferno står och knackar på dörren.
Flodvågen öppnar portar och dränker städer.
Vi krigar, folk mot folk. outtröttligt.
utan stopp.
Det finns inget slut,
Bara en undergång.
bara just nu.




Fri vers (Modernistisk dikt) av rockenroll blåa
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-20 21:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en eld som är betydligt värre - helvetet. Dit är man på väg om man inte har sin sak klar med Gud.

Apokalyps betyder f ö uppenbarelse, inte undergång.
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa