Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Önske)drömmar

 

 

på resa med dej

 

japanskt spa

 

du i min famn

 

och jag i din

 

”jag älskar dej”

sa du

 

"men det kan aldrig bli vi”

sa du också

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-07 14:05



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Mm,livet blir inte alltid som man vill.
Vi människor kommer i alla möjliga former och färger.
Även så inombords!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik