Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester


Bruna ben

Salta bad

Sand mellan tårna




Bunden vers (Haiku) av Boneyfrank VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-20 12:08



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Badstranden har jag än inte bevistat.
Blommor, blader och bilresor upptar
semestertid.

2018-07-21

  Syrran77
Så härligt!
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP