Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Jah kan döma mig

om jag har gjort något fel
Reggae guden
Om jag har gjort något dumt inte allt för sunt
Så om någon annan försöker döma mig
pratar den bara strunt
Inget jag tar notis om
För jag vet om mina egna begränsningar
om vad jag kan och klarar av då jag
på mig själv har vissa krav
Då jag inte gör det mot någon annan det som
jag inte vill ska hända mig själv
Då jag vill att alla människor ska ha det bra
Vara ödmjuka och snälla
Så om det är någon annan än Jah som försöker
att döma mig är det inte okej
För det är endast Jah som kan skälla på mig
Tillrättavisa mig…

Om jag ska tro på någon gud så får det bli Jah!

Ken Cassel
20/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-20 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel