Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kärleksbett

bilderna av dig tränger sig igenom min hud, genom mitt skallben och in i min hjärna
så allt jag gör är att tänka på dig
som om jag vore besatt
skulle du tycka om det?
eller skulle det skrämma dig

ett sprucket hjärta lever inom mig
i springan finns du
du bär min blödande kropp från alla sparkar och slag
sänker ner mig i ån härintill mitt hus
en gömd magisk å
till för att läka, älska och förlåta

ett ljus, en tunnel?
varför ser jag inget?
jag ser dig
helt plötsligt förstår jag
ingenting

jag känner mina känslor växa
utan kontroll
mina grenar greppar tag om din midja
dina armar
dina ben och din hals
du ska aldrig få lämna mig

ditt ljusbruna ansikte ser konstigt ut
är det kärleken till mig du vill uttrycka?
va söt du är
men jag känner inte ditt stadiga grepp längre
så jag greppar tag lite hårdare

det är nu jag som bär dig
min älskade, förlåt för att min kärlek dödade dig





________________________________________________________________________________________



rubrik: Kunde se det innan


kunde känna de i lukten
kunde se hur huset ändrat skepnad sen jag sist va där
mitt hem
min fristad
min trygghet

timmarna gick, jag satt och väntade på min avrättning
vilka är dina sista ord?
Nja..helvetesjävlaskitfitta

i en stilla dvala låg dem och ja hoppades på att dem skulle dö
långsamt och plågsamt
hämden är visst den bästa känslan
snart kan dem inte göra mig illa mer

men jag önskar jag stått kvar
för att en sista gång påminnas om vart du står
bara en sista gång,
sen skulle jag kunnat hatat dig på riktigt

men denna gången skrämmde du mig
jag kunnde höra det på dina steg
ett djur som ville se blod

ja önskar jag stått kvar
för att en sista gång påminnas om vart du står
känna hatet från dig kastas in i mig
förstela och förstöra ännu en del av mig

min spegelbild är delar av dig
hur ska jag kunna älska mig själv när du alltid kommer finnas i mig





________________________________________________________________________________









Fri vers av Jasmine
Läst 475 gånger
Publicerad 2004-10-09 18:05



Bookmark and Share


  Saara
väldigt djupt!
2004-10-14

    Pier
Starkt och bra! Gillar dom!

2004-10-11

    Malin Johansson
jag tycker om den sista dikten riktigt mycket...!!!
2004-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine