Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bindeln

Ord är inte starka nog,
kanske mitt blödande hjärta är

-Men det kan du inte se-

Jag kan verka lugn,
men inombord råder det kaos
Det skriker och ibland vet jag inte vart jag ska gömma mig

Att ja kunde tro att du alltid skulle värma min själ
Vara den som tog ner stjärnorna och viska i mitt öra
Vara den som jag delar mitt djup med

Jag såg dig förändras
utan mig
Jag såg dig vända dig om
och lämna mig
Men aldrig såg jag det




Fri vers av Jasmine
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine