Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365 ggr om


Vakna upp i mammas morgonrock och med ruffsigt hår
Teet står kvar vid tv-n
Det regnar ute men jag tänder en cigg endå,
det känns som om de hjälper
Även fast jag inte var så sugen

Sätter mig vid pianot och nynnar lite
Blundar och försvinner,
Sätter toner på känslor och tankar
-tills jag tråkar ut mig själv-




Fri vers av Jasmine
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-09-08 03:32



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fin om en slags rastlöshet
som jag själv så
väl känner till
2005-09-08

  Isla Estrecho
Jag instämmer fullständigt med föregående två talare.
Mycket fint skrivet.
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine