Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försökte



Jag försökte koncentrera mig
Försökte glömma smärtan,
inte tänka på den
Stirrade rakt fram och försökte blunda för känslan av varje andetag som knappt gick att ta

..kvävda i smärta..

Jag koncentrerade mig på det framför
Ville inte tappa siktet,
ville inte förlora kontroll

..andas in..
..andas ut..
-nu va de över-

För denna gången




Fri vers av Jasmine
Läst 559 gånger
Publicerad 2005-09-12 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine