Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad


Svarta tårar av mitt inre mörker tar aldrig slut
Varje dag en kärlekssång till dig jag sjunger,
ber att du mig hör
Varje natt en dikt till dig jag skriver, kanske i
din dröm du kan se den

Känner dig dra mig intill dig
Hör dina hjärtslag
Känner dina brännande kyssar i min nacke
Jag vänder mig om och ser väggen,
fantasin skrattar mig rakt i ansiktet

Jag älskar dig
Men det betyder inget längre
Jag gav mitt allt till dig
Men det betyder inget längre
Jag behöver dig
Men du bryr dig inte längre

Liten och ensam, som en skolflicka kan jag
inte hitta hem




Fri vers av Jasmine
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine