Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är vi här vi lovade varandra att aldrig hamna Du tog beslutet och jag föll ihop


Hjärtesorg

Jag har minnen och du är inte den du en gång var
Lusten och känslan att vara levande dog med ditt sista ord
Allt jag kämpade för måste nu ställas om,
för det finns inte mer

Jag fryser
Jag är så kall
Is fyller hela mig,
och det bästa vore om jag kunde glömma

Blundar varje natt och känner din lukt
Känner dig dra mig till dig
-du sa kunde inte sova utan mig-

Där högg jag mig själv med kniven,
vilket jag gör varje dag




Fri vers av Jasmine
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 00:29



Bookmark and Share


  Mack
Tungt. En hård känsla. Bra dikt
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine