Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäng brudar!

Gäng brudar brukar gå runt i gänget
då hon betar av grabbarna en efter en
Vill ju bara vara allas vän någonstans
där på vägen
Och det på gott och ont
För tillsammans med grabbarna vill hon
bara blända in
Känna sig vacker och fin
Vilket hon som oftast är då grabbarna
en efter en faller pladask för henne
och i henne blir kär
Ja, bara sådär…

Gäng brudar!

Ken Cassel
20/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-20 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel