Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kippar efter luft

Som en mört
som kippar
efter luft
på stranden...
När du far iväg
med bussen,
träder sakta
sanningen fram
Vi är tillsammans
alldeles för lite
Blir som en mört
som kippar
efter luft
på stranden




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-21 13:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Insiktsfull.
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner