Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pannkakspojken

Pojken som steker pannkakor torkar svetten från pannan och slänger servetten i en sophink. Framför honom ringlar en kö.
En brokig samling gäster från vitt skilda länder skall serveras pannkakor.
Inga av dessa nyrika ”semesterfirare” uppskattar hans dåligt betalda arbete.
Det är ”pärlor för svin”.

De smala seniga armarna,
Det vita förklädet
Den uppgivna blicken

Bara två timmar kvar av snitsiga pannkaksvändningar sedan är det klart. Till nästa mastodont-pass så att säga. Scenariot upprepar sig. Dag efter dag. Utan paus. Vem är grabben. Hur är hans liv? Är det bara jag som undrar?




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-22 11:39



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Hoppas hans övriga liv inte faller
platt till marken. Motpoler
som uppväger måste finnas.

2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP