Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik/giltighet

Vi förtjänar ingenting
vår röst som en dag skall bli konst
och sedan falla i glömska
alla ord du har smakat
aska och sockerkorn
och du säger
någonting om blod, någonting
om allt du gjorde,
allt du skulle göra
annorlunda
och sorgen i dina ansikten när du ler
salt och förkolnade väggar




Fri vers av Grävling
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-22 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling