Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidig morgon!

I den blekaste gryning

vaknar jag glad

Lyssnar på radion

inget förskräcker

förutom de talrika 

skogsbränderna!

denna tryckande 

sol och eldarna,

Beder om regn

och svalkande moln!

skröpligheterna

låter jag Bibeln

hela,

jag är så glad

åt detta tidiga

Evangelium!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-22 19:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2019-02-15

  anits VIP
Så fint skaldat om ditt uppvaknande!
2018-07-27

  Johan Strömstedt
Det finns ett lugn i din text. Sordinen
visar att metaforen, "om argumenten tryter höj rösten", inte stämmer när man har något att förmedla. Fint tycker jag.
2018-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att kunna famna dagen så.
2018-07-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du skriver om dagens uppvaknande.
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy