Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loppis.

Människoflock
otåliga
nästan frustrerade
får en armbåge
i sidan
någon trampar på min tå
ett barn skriker högt
en hund nafsar i mitt ben
det stinker svett
blandat med parfym
korvkön är lång
siste man får inget
allt är slut
någon släpar på ett bord
en annan prutar på skor
jag hittar en plåtburk
en surtant rycker den
vrålar
jag såg den först!

Kommer hem
med en gammal bok
luktar unken
med smutsiga blad.




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-22 20:04



Bookmark and Share


  Stay Golden
Sounds like a good book ^^
2018-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag har själv jobbat på second hand. Två olika. Second hand och loppis är inte samma sak. Men de drar till sig samma klientel. Många av dessa är väldigt besynnerliga.
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter