Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kickar!

Det är vad många människor söker av olika slag
En av dem är att bryta mot lagen
För allt som är förbjudet kan vara spännande
att bryta emot
Fy dig, för så får du väl inte göra heller
Andra kickar är att klättra upp för höga berg
för att sedan slänga sig ut ifrån berget med en
fallskärmsglidare då man kan flyga
och glida på uppåtvindarna
Hur tufft som helst
Och det medan andra söker kickar genom drogerna
Vilket också är förbjudet
Men kickar i livet behöver man nog lite till mans
för att inte dö av leda
Dö av att man är allt för uttråkad på det mesta
och känner ingen större glädje över någonting
Har sett det, gjort det, varit där
Allt beror väl lite på vad man är intresserad utav
Själv så tycker jag ju om att skriva ner mina tankar
i ord
Något som jag sen kan dela med mig utav
på era bord…

Kickar!

Ken Cassel
23/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel