Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter några bira

kan man lätt känna sig som Tarzan
Världens starkaste man
Hur tuff som helst
Men då ska man tänka på att om man börjar
bråka med någon kan man själv åka på skallen
Få stryk då det alltid finns någon som är värre
än en själv
Plus att då har man ett dåligt ölsinne och är
inte så speciellt snäll
Och snäll vill jag alltid försöka vara då det
passar mig
Ja, jag vet att kossor också är snälla
För då jag märker att någon försöker rida
på min snällhet ger jag den en lavett och
en massa skäll då den inte får någonting
annat av mig
För att utnyttja någons snällhet är inte okej
Berusad eller inte
Eller hur Timotej…

Efter några bira!

Ken Cassel
23/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel