Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att tveka

sprang han in med hela huvudet
rätt in i elden för att rädda
en liten flickas liv
Så med några raska kliv tog han sig
fram till henne där han lyfte upp henne
i sin stora famn innan han in i elden försvann
För att ett par minuter senare komma
ut ifrån elden så söt och grann
Sotig och dann
Och där stod den lilla flickans mamma
och ville inte tro att det var sant
Men sant var det då hon blev
så otroligt glad
Så pass glad att han fick en puss
på munnen vilket gjorde hans dag...

Utan att tveka!

Ken Cassel
23/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel