Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans!

Det är tillsammans med henne jag vill vara
Kunna finnas till där för henne i både vått
och torrt och utifall hon skulle utsättas för fara
Det finns ju så många knäppgökar därute
Plus att jag älskar henne
Vilket jag vill att hon ska vara på det klara
Frågan är bara
Vart är hon någonstans
För så jag har letat och sökt efter henne men
inte haft en endaste chans att hitta henne
Vill ju bara få lite värme och romans
Det som alla människor behöver innan deras
ensamma hjärtan förblöder
För nu var det längesen sist som jag hade en
hjärtevän av det motsatta könet
Vilket känns lite tomt i mitt liv och i min säng
Men nog om detta
Dags att släcka lyset och tänka på min refräng
Det kommer en ny dag imorgon
God natt...

Tillsammans!

Ken Cassel
25/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-25 01:56



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Fina
längtande tankar
2018-07-25

  Rise Little One
Längtansfulla tankar!

2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel