Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp ifrån djupet kom de fram

The Tubes
Ett av världens bästa rock band
För med skivan
Vad vill du ha ut utav livet
What do you want from
LIVE
drog de första priset i hamn
Men nu var det för några år sedan
Men om jag vore som er skulle jag lyssna
på den här plattan
Den här rockoperan
För ni kommer aldrig att ångra er säger jag
till er medan jag ler…

Upp ifrån djupet kom de fram!

Ken Cassel
25/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel