Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På maskeradbalen händer det någonting

Den ena som är förklädd till en apa säger till
den andra som är förklädd till en hund
Har du vad som krävs för att få en chans
till lite kärlek och romans ikväll
Har du det så tycker jag att du ska bjuda upp
den där fagra damen där borta på en liten dans
Den där katten med svans
Och jag vill tro att du aldrig kommer att ångra dig
För har du sett vad katten har släpat in
Hennes väninna som är lika vacker och fin och
förklädd till en mus
Så buss på katten medan jag flörtar lite med musen
För i natt här på maskeradbalen ska vi ha det
både trevligt och kul
Men vad fan
Vart tog de vägen nu
För det är ju så otroligt många människor här ikväll
i denna gigantiskt stora sal till hus
Där är de visst
Kom så gör vi lite bus…

På maskeradbalen!

Ken Cassel
25/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel