Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra en lina

från ett träd till ett annat och på linan börja dansa
som en ballerina
Som om du vore född på ett rep, Nina
Klarar du det så ska jag ta dig med till en cirkus
som ligger i Palestina där det finns så mycket
eländighet och pina
Då du lär få se några trötta människor stå där
och flina
Men flin som lär förändras till stora leenden
För jag vill tro att de alla där lär falla pladask för dig
när de får se dig dansa fram på en lina
som en ballerina
När de alla får se dig så vackert hålla på och skina
För du är verkligen en av de där vackra tjejerna, Nina
Ja, bara så att du vet…

Dra en lina från ett träd till ett annat!

Ken Cassel
25/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel