Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelsefullt igen

För varje steg jag tar

Desto säkrare blir jag på hur osäker jag är

På allt




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-25 23:03



Bookmark and Share


    TvåTungor
Ju mer man lär, desto mindre vet man. Bra betraktelse! Som den gode Tage Danielsson sa: "Utan tvivel är man inte klok".
2018-08-05

  lodjuret/seglare VIP
Litet som en sorts aforism. En betraktelse är det nog, om än av det egna jaget. Dessa ords innehåll kommer att formuleras om och om igen och gör det även. Så även om många före denna text, står att läsa här och där samt har kunnat reflekteras som en återkommande reflektion genom årtusenden, än fler kommer fram till just det, att säker och tvärsäker är en själv ju yngre jaget är. Osäker däremot ju äldre jaget blir, ambivalent och betande åsikt mer eller mindre, ungefär som smak för musik, mat, umgänge.
2018-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Det behöver inte vara negativt.
På den vägen kan du komma underfund med att det bara finns En som är oföränderlig, nämligen Jesus Kristus.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ