Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte lätt att vara kille

när man på tjejerna har fått dille
När hormonerna ens spelar en ett spratt
För dom är ju så vackra och fina tjejerna
då man önskar att de alla bara vore mina
Så man smörar till den milda grad
skrattar och är glad
medan man försöker övertyga de om
att man är ett snille
Ett geni som kommer på geniala idéer
vart och vart annan timme
Att man är någon som de bör satsa på
För då vet jag precis vart vi kan gå
Ett ställe som har funnits där sedan
mannaminne
Plötsligt sliter man tag i henne ifrån vägkanten
Wroom
Vilken galen bilist
Där räddade man henne som om man hade haft
ett sjätte sinne…

Det är inte lätt att vara kille!

Ken Cassel
27/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-27 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel