Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sommarn ebbar ut

Sommar sommar
varm och het
ja rent av extrem
Havet havet
varmt men svalkande
ja rent av räddningen
Blommor blommor
de kom och de försvann
regnet som uteblev
Brasan brasan
tänker på dig
men du uteblir

Sommarn sommarn
så intensiv
så tryckande
den ebbar ut
ja tror den snart
är slut
Månen sveper
sitt kyliga silversken
knappt märkbart ännu
Men känn
doften av höst är nära
För nu
ja nu
ebbar sommarn ut




Fri vers av Seremia
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-27 18:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äntligen!
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Seremia
Seremia