Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kylig vårnatt

Solen går ner
kylan tränger på
men du värmer mig
med glittrande ögon blå

Jag skymtar ett leende
och håller dig nära
min kind emot din
det får brista eller bära

Månen smeker ditt hår
din varma hand i min
du lutar dig mig
viskar nu går vi in

Det är vår nu
men oj vilken
sommar det
kommer att bli




Fri vers av Seremia
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-05-12 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seremia
Seremia