Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan bredvid

Kvinna kvinna på gatan här
säg vill du hålla mig kär
Kvinna kvinna på gatan här
sluta vara sur och tvär
Låt mig vinna dig
följa din stig
Jag kan älska dig
eller förklara krig
Du är vacker som få
där du trippar fram på tå
Säg nu då
när kan vi bli två
Vad ska jag göra
kanske viska i ditt öra
Låt mig höra
du vackra sköra
Vindens sus
öppnar din blus
Oj vilket rus
redo för bus
Du bor här bredvid
känner mig på glid
Ge mig lite tid
så ska jag för dig ta strid




Bunden vers av Seremia
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-03 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seremia
Seremia