Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All heder åt alla som bemästrar att vårda kärleken


Kärlekens år

Om sommaren drabbar den oss
mot allting kan den slåss
Den brinner vilt och hett
förälskelse utan vett

Hösten kommer snart
då slocknar den märkbart
I ekorrhjulets stress
med vardagens tristess

Vinters kyla slår sen hårt
allting är jättesvårt
Det blir så svart och kallt
varje ord strör i såren salt

Våren kommer sen
allt känns bättre igen
Kärlekens rot gror
för den som kämpar och tror






Bunden vers av Seremia
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-03 12:12



Bookmark and Share


  Seremia
Ja höst och vinter är vedervärdiga. Men de gör att en uppskattar resten av året desstå mer.
2019-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Höst och vinter är förbannelser.
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Seremia
Seremia