Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medberoende

När du är påverkad
säger du att du älskar mig
Du visar att jag är viktig
för dig
Du klarar dig inte utan mig
och jag är din bara din

Jag blir hög
när du älskar mig
Jag svävar på moln
när jag betyder något för dig
Jag hamnar i extas
när jag får vara din

Du är min drog
och jag önskar
att jag vore din




Fri vers av Seremia
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seremia
Seremia