Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista Natten

I natt
vår sista natt
ser jag dig
Snälla tid
Stanna
Låt varje sekund
bli en evighet

Jag är domaren
och bödeln
Jag dömmer dig
till döden

Nu vilar du
nära mig
med tårindränkt
päls
Jag bara önskar
Att imorgon
aldrig kommer
Att vår sista natt
aldrig tar slut
älskade lilla katt




Fri vers av Seremia
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-03 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seremia
Seremia