Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lägga sig i andras liv

är det många som gör
då de inte har några egna liv att komma med
Och mår dom dåligt så ska alla andra också göra det
Så därför kan de inte bara lämna någon annan
helt ifred
Medan det är allvar för någon annan så är det
för dem bara en rolig lek
Ställa till med lite djävulskap är visst alltid lika kul
Skadeglädjen som gör den ena glad
och den andre sur
Eller hur…

Att lägga sig i andras liv!

Ken Cassel
28/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-28 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel