Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord

Fick jag skriva ner mina ord,
skulle de bli många.
Många ord som berättar,
en historia som få vill höra.
Min historia vill säga,
sådant du inte vet.
Så låt mig få en stund,
att berätta och bekräfta min identitet.




Fri vers av arnold
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-28 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag lyssnar gärna med både hjärta och hjärna, mer än gärna!
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

arnold
arnold