Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona

Corona greppar tag i mig
min värld ett mörkt rum
där jag saknas
jag står utanför
som om jag inte finns
andra beslutar över liv och död
i den starkt smygande pandemin




Fri vers av arnold
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-01 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi reduceras och krymper i denna debatt om liv och död.
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

arnold
arnold