Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklädd ensamhet



Du vet vad man ser
man kan klä in den i nåt annat
Men du vet

När ingen undrar vart du e klockan tre
Det är ensamhet

Du borde omfamnat den mer
Kramat den
älskat den




Fri vers av Ökvinnan
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-28 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan