Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor finns av alla de sorter

Människor finns av alla de sorter

från ädlaste slag till små lorter

Det finns allt från dem som vill stjälpa,

som till de många som endast önskar hjälpa




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-28 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP