Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller på och håller på

En del håller på Gud och Jesus

Andra håller på SD

Vad är det mest uthållande ?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-29 19:35



Bookmark and Share


  Magica VIP
Frihet?
2018-07-29

    Sefarge VIP
De flesta har ju sina
"hållhakar"här i
livet?

2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP