Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synestetisk panik

Just nu dras lila (rädsla, okända tjocka vatten) över allting mina tankar rör vid. Lila fingrar,
gula kattögon iakktar vaksamt. Röd
har jag kastat, av misstag. Var är blå?
nattsvala,
tankvärda,
trygga,

att måla över varsamma handflator, brända leder. Min andning väser, desperat att inte sjunka ner i vit.

Jag skulle säga att jag har ont, men jag vet inte vilken färg
det ordet har för tankar, för känslor - där, röd! -
för förnimmade upplevelser utan fysisk förankring, men

Å, för mig är det ju samma sak.




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-30 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak