Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är någonting med dig

som jag tycker om och vill ha vid min sida
varenda dag
Men jag vet inte riktigt vad det är
Men jag tror att det är för att du jämt är
så himla strålande glad
Vilket smittar av sig
Glädjen själv
Vilket är bra
Då jag känner mig helt trygg med dig
Vilket är helt okej för mig du underbara tjej
Att man kan ha en kompis som man kan lita på
i vått och torrt och blött och sött
För aldrig skulle du väl förråda mig...?

Det är någonting med dig!

Ken Cassel
30/7-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-30 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel